Hulvaton kuvaparodia – koronavirus muodostuukin MAGA-lippiksistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla parhaillaan modernin aikakauden pahimman pandemian aihettanut koronavirus on saanut alkunsa eri lähteiden mukaan joko kiinalaisesta laboratoriosta tai eläintorilta, tai Kiinan mukaan Yhdysvalloista. Viimeksi mainittuu viittaa myös parhaillaan verkossa leviävä hervoton parodia, joka perustuu tutkijoiden julkaisemaan kuvaan viruksesta.

Joku sai kuvaa tarkastellessaan hulvattoman idean, jonka mukaan viruksen pinnalla havainnekuvassa näkyvät punaiset osat voisivat olla peräisin jostain selvästi tutummasta elementistä. Sellaisesta, joka tuli koko maailmalle tutuksi Yhdysvaltojen edellisistä presidentinvaaleista ja nykyisen presidentti Donald Trumpin päästä. Kyseessä on nimittäin Make America Greaat Again -lippalakit.