20-vuotias maailman seksikkäin laskuvarjohyppääjä? Kuvat puhuvat puolestaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin kuka tahansa voi nykyisin kokea miltä tuntuu olla vapaassa pudotuksessa, kun vertikaaliset tuulitunnelit ovat yleistyneet ympäri maailmaa. Ilmavirrassa kelluessa voi tehdä myös erinäisiä liikkeitä, mutta lajin supertähti Maja Kuczynska on vienyt sen äärimmilleen.

View this post on Instagram

I’m veeeerrryyyy tempted to permanently dye my hair this color. What do you guys think?

A post shared by Maja Kuczynska (@kuczynska.maja) on

Maja Kuczynska nousi maailmanlaajuiseksi tähdeksi, kun hän esitteli silmiähivelevän liikesarjansa Wind Games 2017 -kilpailuissa. Nyt hänet nähdään erittäin harvinaisessa kuvassa bikineissä.

20-vuotias Maja Kuczynska on puolalainen laskuvarjohyppääjä, joka on syntynyt Varsovassa. Sia-artistin fanit muistavat kuvankauniin bruneten Chandelier-jättihitin musiikkivideolta, jossa Maja esiintyi tiukassa valkoisessa asussa. 12-vuotiaana uransa aloittanut urheilijatar on nykyisin Red Bullin tallissa.