Televisiosta ei tullut enää urheilua – hervoton seuraus leviää somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaiset ovat viettäneet jo päiväkausia kotioloissa koronaviruksen vuoksi, koska kokoontumisia ja turhaa ulkona liikkumista rajoitetaan. Samasta syystä kulttuuri- ja urheilutapahtumat on peruttu pitkälle tulevaisuuteen, joten ihmisillä voi helposti tulla aika pitkäksi.

Nyt sosiaalisessa mediassa nähdään mihin se voi johtaa. Twitterissä on nimittäin julkaistu urheilukilpailujen ystäville hieman helpotusta, sillä joku on nähnut kovasti vaivaa rakentamalla marmorikuulien kilparadan. Erittäin pitkälle mäkeen rakennetulle radalle päästetään joukko eri värisiä marmorikuulia, jotka kilpailevat maaliin pääsystä.

Jotta tunnelma olisi urheilufaneille oikea, on kuulakilpailun video luonnollisesti ammattimaisesti selostettu, jotta jännitys ja kilpailun varrella sattuvat odottamattomat käänteet saisivat arvoisensa huomion.