Katy Perry napostelee suosittua raskausajan herkkua – syö suolakurkkuja suoraan purkista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry on paljastanut odottavansa perheenlisäystä tuoreella Never Worn White -musiikkivideollaan. Tähti odottaa esikoistaan näyttelijämiehensä Orlando Bloomin kanssa. Nainen ei ole kertonut tarkkaa laskettua aikaansa, mutta on kuitenkin sanonut synnyttävänsä kesällä.

Katy Perry on nyt miljoonien muiden ihmisten tavoin harjoittanut viime päivien aikana sosiaalista eristäytymistä. Nainen on viettänyt paljon aikaa kotonaan ja näyttääkin jo menneen viikonpäivistä sekaisin. Tähti julkaisi Instagram-kanavallaan hyvin tilannetta kuvaavan otoksen itsestään.

Kuvassa raskaana oleva 35-vuotias laulaja napostelee suolakurkkuja suoraan purkista. ”Mikä päivä nyt edes on?”, Katy Perry ihmettelee kuvatekstissään. Perinteisenä raskausajan herkkuna pidetyt suolakurkut näyttävät olevan myös poptähden mieleen. Nainen on aiemmin paljastanut ihastuneensa myös Tabasco-kastikkeeseen raskauden myötä.

https://www.instagram.com/p/B97iBvnHUSI/