Napue Ginin yhtiö ryhtyy tekemään käsidesiä: ”Älä edes ajattele juovasi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esimerkiksi maailman parhaiden ginien joukkoon rankatun Napue Ginin valmistaja Kyrö Distillery Company on nyt ilmoittanut ryhtyvänsä tekemään Käsidesiä, josta Suomessa on ollut jo pitkään akuutti pula sekä kaupoissa että myös terveydenhuollon yksiköissä.

– Käsidesi on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Älä edes ajattele juovasi meidän Käsidesiämme. Teemme siitä tahallamme todella pahan makuista. Muista käyttää mitä tahansa käsidesiä, pestä kätesi saippualla ja pitää etäisyyttä muihin ihmisiin, Kyrö Distillery Company kirjoittaa verkkosivuillaan.

Samalla yritys muistuttaa, että se tekee myös juotavia tuotteita, joita saa Suomessa Alkon myymälöistä. Niitä tulee yhtiön mukaan nauttia maltillisesti tällaisina haastavina aikoina. Yhtiön verkkosivuilla on julkaistu alustava kuva Käsidesin etiketistä. Tuote tulee saataville ainoastaan Suomessa.