Vessapaperipaniikista kärsiville apuväline – laskee kuinka kauan pärjäät papereillasi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronaepidemia on aiheuttanut monissa maissa todellisen vessapaperipaniikin. Ihmiset ovat hamstranneet wc-paperia kauppojen hyllyiltä siinä pelossa, että se pääsisi pandemian ja poikkeustilan vuoksi loppumaan.

Nyt vessapaperipaniikista kärsiville on luotu elämää toivottavasti helpottava apuväline. How Much Toilet Paper -sivusto arvioi, kuinka kauan kotoa löytyvät vessapaperit tulevat riittämään.

Sivusto on yksinkertainen. Käyttäjän tarvitsee vain syöttää eteen aukeaviin kenttiin varastosta löytyvien wc-paperirullien määrä ja arvio siitä, kuinka monta kertaa vessassa vierailee keskimäärin vuorokaudessa. Tämän jälkeen sivusto laskee kuinka kauan omat paperit todennäköisesti tulevat kestämään.