Brooklyn Beckham täytti 21 vuotta – Victoria irrotteli tanssilattialla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David ja Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn Beckham täytti juuri 21 vuotta. Nuorta miestä juhlittiin näyttävästi illanvietossa, jossa oli mukana perhettä ja Brooklynin lähimpiä ystäviä.

Juhlat jatkuivat myöhään yöhön saakka ja myös Brooklynin vanhemmat David ja Victoria olivat menossa mukana. Victoria Beckham villitsi juhlakansaa tanssilattialla tanssimalla poikansa kauniin tyttöystävän Nicola Peltzin kanssa. Perheenäidin mukaan hän jaksoi tanssia jopa aamukuuteen saakka.

Nicola Peltz on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän tanssii Victorian kanssa klassikoksi muodostuneen I Will Survive -hitin tahtiin. Naiset laulavat kappaleen mukana ja Victoriakin näyttäisi päästäneen itsensä kunnolla vapaalle. Kuvatekstissä Peltz kertoo oppivansa kuningattarelta itseltään.

View this post on Instagram

learning from the queen herself 💜

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

View this post on Instagram

the most beautiful night celebrating brooklyn 🤍

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on