Demi Lovato muutti vanhempiensa luo – koronatapaus syynä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen leviäminen on saanut ihmiset eristäytymään koteihinsa ja välttämään turhia sosiaalisia kanssakäymisiä. Nyt poptähti Demi Lovato kertoi, että hän joutui muuttamaan vanhempiensa luo väliaikaisesti, koska hänen kerrostalossaan oli ollut koronavirustapaus.

Demi Lovato kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hän joutui muuttamaan vanhempiensa luo omasta kodistaan koronaviruksen vuoksi. Hänen naapureillaan vieraillut henkilö oli sairastunut koronaan, minkä vuoksi tähti oli nähnyt parhaakseen muuttaa alueelta hetkeksi aikaa pois välttääkseen virukselle altistumista.

Laulaja Miley Cyrus kertoi puolestaan Demi Lovatolle välttelevänsä perhettään. Hän on viettänyt äitinsä kanssa hieman aikaa, mutta pelkää etenkin isoäitinsä tapaamista, koska hänellä on ollut hengenahdistusta. Miley tosin epäili, että hänen isoäitinsä hengenahdistus johtui stressistä ja paniikista eikä itse viruksesta.