Villakoira auttoi perheenäitiä – keinutteli vauvan sitteriä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sitterit ovat monien perheenäitien todellinen pelastus. Sitterien avulla vauvojen äidit saavat pieneksi hetkeksi kätensä vapaiksi mikäli pikkuinen vain suinkin viihtyy jossain muualla kuin vanhempien sylissä.

Nyt YouTube-videolla nähdään todella hellyttävä tilanne, jossa perheen villakoira on tullut äidin apuihin. Villakoira on istuutunut Baby Björn -sitterin taakse ja nostanut tassunsa sen päälle. Koira keinuttelee vauvaa ja antaa sitterille juuri sopivasti liikettä rentouttaakseen pienen vauvan.

Koira näyttää ihanan reippaalta ja siltä kuin tämä ei suinkaan olisi sen ensimmäinen kerta vauvan hoidossa. Kiltin ja tottelevaisen lemmikin ansiosta äitikin pystyy samalla tekemään hieman omia askareitaan kun vauva viihtyy koiran keinutellessa sitä sitterissä.