Demi Rosen bikinipeppu auringonlaskussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alppien talvisissa olosuhteissa on tapana pukeutua lämpimästi. Brititläinen malli ja seurapiiritähti luottaa kuitenkin paljastavaan tyyliinsä jopa lumen keskellä. Demi Rose tarjoaa usein faneilleen silmänruokaa Instagramissa, ja niin on tapahtunut jälleen kerran.

View this post on Instagram

Lady in red ❤️

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Demi on nähty viime aikoina yläosattomissa ja alastomanakin, mutta parhaillaan koronakaranteenissa oleva kurvitar on nyt julkaissut itsestään upean kuvan rantavedessä. Hän poseeraa erittäin niukoissa bikineissä upean laguunimaisen luonnonvesialtaan edustalla. Kuvansa yhteydessä Rose kirjoittaa elämänohjeen koronavirukseen liittuen.

– Otamme yksinkertaiset asiat itsestäänselvyyksinä. Toivon, että voitte kaikki hyvin. Rakastan teitä. Pysykää turvassa, Demi Rose kirjoitti.