Hirvi säikäytti koiriaan kävelyttävän naisen – ilmestyi kuin tyhjästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnon eläimiin törmääminen on melko normaalia sellaisissa asutuksissa ja taajamissa, joita ympäröi metsät ja iso asuttamaton alue. Tällä kerralla eräs hirvi päätyi tallustelemaan naisen takapihalle kesken koirien ulkoilutuksen.

Nyt Alaskassa Anchoragessa naisen takapihan valvontakameraan tallentui tilanne, jossa hirvi pääsi yllättämään ulkoilijan. Nainen oli illalla päättänyt käyttää koiriaan pikaisesti ulkona kun metsästä ilmestyi hirvi hänen taakseen.

Iso hirvi ilmestyi naisen taakse, jolloin nainen väisti nopeasti pois tieltä kahden koiransa kanssa. Hirvi oli menossa vasansa luo toiselle puolelle metsän reunaa, mutta onneksi se ei näyttänyt kokevan naista tai koiria uhkaksi vaan ohitti ne nopeasti oikealta puolelta.