Pianisti karanteenissa – koskettava My Heart Will Go On -tulkinta parvekkeelta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka yleisötapahtumat on peruttu monissa maissa koronaviruksen vuoksi, ei livemusiikki ole kadonnut mihinkään. Esimerkiksi Italiassa ihmiset ovat tarjoilleet musiikkiesityksiä naapureilleen parvekkeilta käsin.

Parvekekonsertteja on todistettu myös Espanjassa. Barcelonassa asuva pianisti Alberto Gestoso siirsi pianonsa kotinsa parvekkeelle ja esitti naapureilleen muun muassa tulkinnan Celine Dionin My Heart Will Go On -hitistä.

Gestoson ei tarvinnut musisoida kauaa itsekseen. Esitys muuttui pian duetoksi naapurissa asuvan saksofonisti Alexander Lebron Torrentin ansiosta. Esitykset ikuistettiin videoiksi, jotka ovat sittemmin levinneet viraalina internetissä.

 

View this post on Instagram

❤❤Stay safe people and listen to some nice live TITANIC balcony music❤❤ . . A magic moment with the amazing @albertogestoso with his balcony piano… thank you man! . . #coronavirus #quarantine #quarantineactivities #stayinthehouse #stayhome #balconymusic #balconymusicclub #pianoplayer #saxophoneplayer #alexlebrontorrent #alwaysmakethemrememberyou #avingudagaudi #musicianship #timeofcrisis #musicbringspeopletogether #tenorsaxophone #tenorsax #balconyband #staysafe #balconyshow #impromptushow #nonoisecomplaintstoday #nonoisecomplaints #neighbourhood #neighborhoodbalconyentertainment #quedateacasa #quédateacasa #quarantinechallenge #stopcovid19 #stopcovid19⛔️

A post shared by Music Acting Model Barcelona (@alexlebrontorrent) on