Teemu Selänteen viesti Sanna Marinille ja presidentille: ”Stop tähän hulluuteen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa ihmetellään parhaillaan Suomen välinpitämätöntä suhtautumista maailmalla leviävään koronavirus-epidemiaan, sillä monet maat ovat sulkenee jo kauan sitten koulunsa, päiväkodit ja ravintolat hidastaakseen viruksen leviämistä. Suomessa hallitus päätti avata koulujen 1-3 luokat tänään maanantaina uudelleen oppilaille.

Nyt myös urheilutähti Teemu Selänne on saanut tarpeekseen suomalaisten päättäjien ja viranomaisten jahkailusta, sillä hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa rajun purkauksen esimerkiksi pääministeri Sanna Marinia vastaan. Yhdysvalloissa koronatilanne pahenee nyt erittäin nopeasti, ja sieltä käsin Selänne on seurannut Suomen tapahtumia selvästi tuskastuneena ja toivoo nyt julkisten laitosten ja ravintoloiden sulkemista.

– Arvoisa @MarinSanna @niinisto ja Co. Teidän linjaukset, kehoitukset ja varoitukset tätä kauheaa virusta kohtaan eivät näköjään kaikille tehoa. Nyt on VIIMEISTÄÄN aika laittaa STOP tähän hulluuteen. Ollaan jo nyt myöhässä. Apteekit ja ruokakaupat auki, muut – hope – lockdown please, Teemu Selänne peräänkuuluttaa pikaisia toimia.