Lidl asentaa pleksit kassoille – suojaavat työntekijöitä tartunnoilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka Sampo Kaulasen johtama Jounin Kauppa asensi kassoille pleksit suojaamaan henkilökuntaa asiakkaiden pisaratartunnoilta. Nyt myös Lidl asentaa kaikkien myymälöidensä kassoille pisaratartunnoilta suojaavat pleksilasit.

− Työntekijämme ovat koronaepidemian eturintamassa. He tekevät korvaamattoman arvokasta työtä, ja teemme kaikkemme, että sitä työtä voi tehdä turvallisin mielin, sanoo Lidlin myynnin osastopäällikkö Akseli Mäkisalo.

Suojat asennetaan jokaisen Lidl-myymälän kassoille muutaman viikon sisällä. Kassoille asennettavat suojat on valmistettu läpinäkyvästä pleksilasista. Ne asennetaan kassapöydän eteen asiakkaan ja myyjän väliin. Kassoilla voi asioida normaalisti suojaplekseistä huolimatta.