Lidl ei ole jakamassa ilmaista ruokaa – kyseessä on huijaus Facebookissa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Moni suomalainen on osallistunut Lidl-kauppaketjun nimissä leviävään Facebook-kilpailuun, jossa luvataan ilmaiset ruoat 150 perheelle vuodeksi. Kyseessä on huijaus.

Kilpailussa lukee: ”Palkitsemme 150 onnekasta perhettä vuoden ilmaisilla ruokaostoksilla. Jaa ja kommentoi alle 31. maaliskuu mennessä! Tykkää sivustamme.” Kymmenet tuhannet suomalaiset ovat menneet lankaan ja osallistuneet kilpailuun. Lild Suomi on varoittanut huijauksista.

– Lidlin nimissä tekaistuja Facebook-sivuja sekä lähetettyjä huijausviestejä leviää nyt etenkin tekstiviestitse ja Facebook Messengerissä. Epäilyttävät viestit kannattaa tuhota eikä linkkejä tule avata. Kaikki Lidlin järjestämät ajankohtaiset kilpailut löytyvät täältä.