Delilah Belle on bikinikaunotar – yläosa taisi jäädä pieneksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on monille suomalaisille tuttu elokuva- ja televisiorooleistaan. Hän itse viihtyy yhä edelleen harvakseltaan julkisuudessa, mutta nyt hänen 20-vuotias tyttärensä Delilah Belle Hamlin on tekemässä kovaa nousua julkkismarkkinoilla ainakin mikäli sosiaaliseen mediaan on uskominen.

Delilah julkaiseen ajoittain upeita bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa hänen 1,2 miljoonan seuraajansa iloksi. Nyt kaunotar nähdään esimerkiksi bikineissä, joiden yläosa näyttää jääneen aavistuksen liian niukaksi. Toisessa kuvassa hän makoilee Frankies Bikinis -merkin bikineissä.

Delilah tekee jo nyt menestyksekästä malliuraa ja hän julkaisee runsaasti kuviaan sosiaalisessa mediassa. Viime kesänä Delilah kiersi lomareissuillaan Eurooppaa, ja varsinkin Välimeren maita. Tällä kertaa kaunotar nähdään poseeraamassa upeissa bikineissä valtaisalla hiekkarannalla.

View this post on Instagram

“accept the things I cannot change”

A post shared by DELILAH BELLE (@delilahbelle) on

View this post on Instagram

IM SO HAPPY☀️☀️☀️ @frankiesbikinis

A post shared by DELILAH BELLE (@delilahbelle) on

21-vuotias Delilah Belle Hamlin ei ole pudonnut kauas puusta mitä tulee näyttävään ulkonäköön ja upeaan vartaloon. Myös hänen äitinsä Lisa Rinna on jakanut innoissaan tyttärensä upeita mallikuvia sosiaalisessa mediassa ja erityisesti Instagramissa. Delilah on poseerannut usein siskonsa Amelia Gray Hamlinin kanssa, sillä sisko aloittelee niin ikään parhaillaan omaa malliuraansa.