Dua Lipa aikaisti albuminsa julkaisua: ”Ihmiset tarvitsevat nyt musiikkia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni artisti on siirtänyt uuden musiikin julkaisemista ja kokonaisten albumien julkaisupäiviä myöhemmälle ajankohdalle. Moni tunnettu artisti tekee aina albumin julkaisun yhteydessä suuren maailmanlaajuisen kiertueen, joka ei nyt vallitsevan koronatilanteen vuoksi ole kuitenkaan mahdollista toteuttaa.

Dua Lipa on kuitenkin päättänyt toimia päin vastoin. Hänen kiertueensa tulee siirtymään vielä myöhempään ajankohtaan, jota ei ole julkaistu. Nainen on kuitenkin kokenut, että ihmiset tarvitsevat uutta musiikkia tällä hetkellä enemmän kuin koskaan. Sen vuoksi hän päätti aikaistaa uuden singlensä ja koko albuminsa julkaisua.

Dua Lipa herkistyi maanantaina pitämässään Instagram-livessä kertoessaan, että hän aikoo julkaista uuden Break my Heart -singlen keskiviikkona ja Future Nostalgia -nimeä kantavan albumin perjantaina 27. maaliskuuta. Tähti on kamppaillut Daily Mail -sivuston mukaan sen kanssa, että onko nyt oikea hetki julkaista musiikkia kun niin moni ihminen sairastaa tällä hetkellä. Hän kuitenkin toivoo, että uusi musiikki helpottaisi ihmisten ahdistusta ja toisi heille onnen tunteita.