Naisräppärillä jalkovälissä pilkottaa Hello Kitty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Cardi B on kirjoittanut Twitteriin, että häntä kiinnostaa ura poliitikkona. Nainen aikoo opiskella, jotta hänet valittaisiin Yhdysvaltain kongressiin edustajaksi, sillä hän ei ole samaa mieltä maansa nykyhallituksen kanssa. Cardi B on ottanut viime aikoina paljon kantaa Yhdysvaltojen sisäisiin asioihin ja maailman politiikkaan. Hän on arvostellut muun muassa presidentti Donald Trumpin päätöksiä.

Nyt Cardi B on jättänyt politiikan hetkeksi sivuun ja poseerannut tapansa mukaisesti seksikkässä kuvassa. Tällä kertaa räppäri makoilee selällään alusvaatteisillaan, ja kuvan pikantti yksityiskohta löytyy yllättäen hänen jalkojensa välistä. Sieltä nimittäin pilkottaa hellyttävä piirroshahmo Hello Kitty. Äskettäin Cardi B yllätti ystävänsä tämän syntymäpäivänä lähettämällä rakkaat onnittelut hänelle näyttävällä bikinikuvalla.