Margot Robbie otti osaa tuliseen siipihaasteeseen – pelästyi jo miedointa kastiketta

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

First We Feast -kanavallaan juontaja Sean Evans laittaa haastateltavat tähdet syömään yleensä jotenkin melko epämukavaa samalla kun hän jutustelee tähtien kanssa kameran kuvatessa. Aiemmin mies ruokki koomikko Bobby Leeta niin tulisilla siivillä, että mies ulosti housuihinsa kesken haastattelun.

Nyt näyttelijä Margot Robbie otti haasteen vastaan ja suostui haastatteluun, jonka aikana syödään samalla hyvin tulisia siipiä. Haaste jännittää Robbieta ja hän paljastaakin, että hänellä on noin neljävuotiaan lapsen tasoinen makuaisti ja hän syö lähinnä perunamuusia. Jo ensimmäinen eli kaikista miedoin siipikastike sai naisen kommentoimaan, että se maistui hänen mielestään todella mausteiselta.

Siipien tulisuusaste voimistuu vähitellen pala palalta, minkä vuoksi myös kaunottaren olosta tulee haastattelun loppua kohden melko tukala. Margot Robbie myöntää haastattelun aikana, että hän ei ole koko elämänsä aikana syönyt mitään näin tulista.