Poika ei kestä pahoja hajuja – näin vaikeaa roskien vieminen on

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vain harva haju on yhtä ällöttävä kuin roskapussien ja roska-astioiden haju. Pilaantuneet ruoat ja käyneet hedelmät muodostavat yhdessä niin voimakkaan cocktailin, että moni oppiikin kerrasta pidättämään hengitystään avatessaan roskiksen kannen.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa herkkävatsainen poika on saanut tehtäväkseen viedä roskat. Äiti on tainnut tietää miten vastenmielinen tehtävä hänen pojalleen on, ja nyt myös kodin turvakamera oli onnistunut tallentamaan useamman hetken, jolloin poika vaikeroi roskia viedessään.

Videolla nähdään miten poika yökkäilee koko matkan roskikselle. Hän ei onnistu heittämään muovipussia ensimmäisellä kerralla, minkä vuoksi hän joutuu avaamaan roskiksen kannen toistamiseen. Poika näyttää todella pahoinvoivalta yökkäillessään voimakkaasti kammottavan hajun ansiosta.