Voiko miljonäärin tunnistaa? Videoitu kokeilu paljastaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Etikettiasiantuntijoiden mukaan ihmisen käytös vaikuttaa paljon siihen miten muut hänet näkevät. Ihminen pystyy muutamien asioiden avulla antamaan itsestään joko hyvin toimeentulevan tai kouluttamattoman kuvan.

Nyt 74-vuotias Ronald ja 20-vuotias Liz pääsivät arvailemaan, kuka heidän jututtamistaan henkilöistä on miljonääri ja kuka ei. Sosiaalisessa kokeilussa haluttiin nähdä pystyykö varakkuuden jotenkin aistimaan ihmisen ulkonäöstä, olemuksesta tai puhetyylistä lyhyen tutustumisen perusteella.

Ronald ja Liz pääsivät jututtamaan kolmea miestä, minkä jälkeen heidän tuli arvata kuka heidän jututtamistaan henkilöistä oli miljonääri. Videolla oikea vastaus paljastetaan vasta lopuksi, minkä ansiosta myös katsoja pääsee mukaan arvailemaan kenellä haastatelluista henkilöistä on miljoonat tilillään.