DJ Madds ulkoilutti alapäätään – ilman housuja parvekkeella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja tällä kertaa hän on sitä yhdessä ystäviensä kanssa.

Alastomana useasti sosiaalisessa mediassa upeaa vartaloaan esitellyt Madds nähdään tällä kertaa kerrostallon parvekkeella, jossa hän seisoo farkkutakki yllään, mutta alapää kokonaan paljaana. Hän on mahdollisesti päättänyt antaa jalkovälilleen raikastavan ilmakylvyn. Aiemmin DJ-kaunotar ilmoitti, ettei hän aio pukea vaatteita ylleen ennen kuin karanteeni on ohi.

View this post on Instagram

Day dreaming about ______ ? ⛅️

A post shared by Madison🇿🇦 (@madds) on

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.