Isä teki pojalle esteradan – kaksivuotias innostui upeasta lopputuloksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni perhe yrittää tällä hetkellä keksiä erilaisia tapoja ja leikkejä, joiden avulla he pitävät kotona tylsistyvät lapset viihdytettyinä. Eräs isä keksi rakentaa kotiin valtavan esteradan vilkkaalle kaksivuotiaalle.

Perheenäiti oli nähnyt miten heidän ystävänsä oli rakentanut pojalleen hauskan esteradan kotiin. Nainen oli pyytänyt miestään rakentamaan heidänkin kaksivuotiaalle Eli-pojalleen kotiin esteradan. Isä oli tarttunut tuumasta toimeen ja rakentanut todella vaikuttavan radan pojalle.

YouTube-videolla nähdään miten innoissaan poika suorittaa radan. Rata sisältää erilaisia esteitä, temppuja, koripallon heiton ja trampoliinilla hyppimistä. Videolla nähdään pojan toinen kierros, jonka jälkeen reipas Eli oli jaksanut vielä monta kertaa juosta radan läpi.