Backstreet Boys esitti hittinsä etänä – fanit innoissaan ympäri maailmaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poikabändi Backstreet Boys nautti vuosituhannen vaihteessa valtavasta maailmanlaajuisesta suosiosta. Yhtye julkaisi vuosi sitten DNA-nimisen albuminsa, jonka myötä Backstreet Boys nähtiin myös Suomessa Hartwall Areenalla.

Nyt suosittu Backstreet Boys valtasi faniensa olohuoneet etänä esiintyessään iHeart Living Room Concert for America -konsertissa. Konsertti oli iHeart Radio -radiokanavan ja FOX-televisiokanavan yhdessä järjestämä konsertti, jossa nähtiin useita artisteja esittämässä kappaleita kotonaan.

Backstreet Boys esitti I Want It That Way -nimisen hittinsä, joka onnistui luomaan monille nostalgiset tunnelmat kotisohville. Kappaleen esittämiseksi AJ, Brian, Nick, Howie ja Kevin olivat kukin kuvanneet omat osionsa kappaleeseen kotonaan. Miesten videot oli yhdistetty yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi, joka sai fanien sukat pyörimään jaloissa.