Kourtney Kardashian raapi siskon ihon verille – kyllästyi Kimin valittamiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuosittu Kardashianit-realitysarja seuraa Kimin, Kourtneyn, Khloen, Kendallin ja Kylien sekä Kris-äidin elämää. Kurvikkaiden kaunottarien elämästä ei draamaa puutu, mikä onkin käynyt ilmi heti uuden tuotantokauden ensimmäisten jaksojen alettua.

Kardashianit-sarjan 18. tuotantokaudella vanhin sisko Kourtney päättää jättäytyä kuvauksista pois. Jo ensimmäisessä jaksossa nähdään fyysiseksi käynyt kissatappelu, jossa hän otti yhteen Kimin kanssa. Nyt videolla nähdään mikä sai Kourtneyn niin vihaiseksi, että hän päätti käydä siskonsa päälle.

Videolla nähdään tilanne, jossa tappelu on ohi. Kourtney selittää siskoilleen itkuisena, että hän on kyllästynyt siihen miten negatiivinen kuvausympäristö on aina häntä kohtaan. Kourtneyn mukaan siskokset ovat aina muuten mukavia hänelle, mutta heti kun kamerat alkavat kuvaamaan niin hänen sättimisensä alkaa.

Kim Kardashian on aiemmin sanonut, että uuden tuotantokauden jaksojen katsominen tulee olemaan kiusallista, koska hänen ja Kourtneyn välit ovat niin huonot. He ovat kuitenkin tällä hetkellä taas hyvissä väleissä ja onnistuneet selvittämään riitansa jopa siihen pisteeseen saakka, että Kourtney on palaamassa ohjelmaan jälleen 19. tuotantokaudella.