Suomalaisyhtiöltä valtava suklaamuna – lahjoitetaan HUS:in henkilöstölle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suklaayritys Chjoko on kehittänyt valtavan kokoisen suklaamunan, jonka tuoton se aikoo ohjata hyväntekeväisyyteen. Helsinkiläinen pienyritys Chjokon kehitti kertomansa mukaan maamme historian suurimman ja kalleimman suklaamunan.

Yrityksen mukaan lehtikullalla päällystetty suklaamuna on alunperin määrä tehdä pääsiäissesongiksi ja tarkoitettu kunnianosoitukseksi Fabergen maailmankuuluille taideteoksile. Sitten koronavirus sekoitti maan ja suunnitelma hieman muuttui.

Kuva: Chjoko

Suklaamunan kuoressa on valkoisella tekstillä kirjailtu ”F**K COVID-19”, millä haistatetaan pitkät koronavirukselle. Herkun tuotto lahjoitetaan Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS:in henkilöstölle. Kuvassa jättimäisen suklaamunan kanssa poseeraa yrityksen keulahahmo Mika Gröndahl.