Isä valmisteli tyttäret koulupäivään – aprillipila meni täydestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen johdosta moni koululainen on tällä hetkellä etäopetuksessa kotonaan. Osa lapsista on varmasti mielellään koulusta poissa, mutta etenkin nuoremmat lapset saattavat jo kaivata kouluun ja kavereidensa pariin. Nyt eräs isä päätti juksata lapsiaan koulun alkamisella.

Englannissa Leedsissä isä halusi tehdä pilan kahdelle tyttärelleen aprillipäivänä. Perheenisä halusi keksiä hauskan jekun katkaistakseen kotona tapahtuvan etäopetuksen tylsyyden. Hän kertoi tyttärilleen aamulla, että tilanne koronaviruksen kanssa on nyt ohi ja he saavatkin palata aiemmin kouluun kuin oli ajateltu.

Tyttäret pukivat aamulla kouluvaatteet ylleen ja siirtyivät eteiseen ollessaan lähdössä kouluun. Isä alkoi kuvaamaan lapsiaan videolle ja kysyi heiltä, että tietävätkö he mitä huhtikuun ensimmäisenä päivänä tapahtuu. Tytöt olivat silminnähden pettyneitä kuullessaan, että isä olikin huijannut heitä ja koulu onkin yhä suljettuna.