Kissa ahtautui maljakkoon – lopputulos ei näyttänyt rennolta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat tunnetusti pitävät hyvin ahtaista paikoista. Mitä pienempään koloon ne saavat itsensä mahdutettua sen turvallisempi ja lämpöisempi niillä on olla. Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa kissa käpertyi kerälle maljakkoon.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa kissa on päättänyt mennä makoilemaan pyöreään lasimaljakkoon. Se ahtautuu hyvin tiukalle kerälle ja onnistuu juuri ja juuri saamaan maljakossa makuuasennon. Asento ei tosin näytä kovinkaan rentouttavalta pienessä tilassa.

Ahtaiden paikkojen suosiminen on juuri se syy, minkä vuoksi kissat löytävätkin itsensä monesti kiperistä tilanteista jäätyään jumiin. Videolla esiintyvä kissa näyttää olevan niin tiiviillä kerällä maljakossa, että ulospääsy tästä makuupaikasta saattaakin vaatia hieman suurempia ponnisteluja tai omistajan apua.