Koiranpennut piristävät päivää – tässä TikTokin suloisimmat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen vuoksi monien uutisvirta voi näyttää melko masentavalta ja pelottavalta. Jatkuvien kauhukuvien miettimisen sijaan onkin tärkeää, että ihmiset pitävät huolta omasta mielenterveydestään ja suuntaavat ajatuksiaan päivän aikana myös positiivisiin asioihin. Tällaisia ovat muun muassa suloiset koiranpennut.

Eläinvideoiden katsomisen on aiemmin huomattu tutkitusti vähentävän stressihormonin määrää ihmisten kehossa, minkä vuoksi nyt onkin loistava aika katsella söpöjä videoita lemmikeistä. Nyt YouTube-videolla nähdään suloinen kooste, jossa esitellään TikTokin ihastuttavimpia koiranpentuja.

YouTube on pitkään ollut eläinvideoiden kehto, mutta nykyään videot koiranpennuista ja muista lemmikkieläimistä ovat alkaneet yleistymään myös TikTokin puolella. Koosteessa nähtävät videot tuovat väkisinkin katsojalle hymyn huulille kun pienet ja karvaiset söpöliinit tuijottavat suoraan kameraan ihanilla nappisilmillään.