Ireland Baldwin seksikkäissä Instagram-kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ireland Baldwin on kahden tunnetun Hollywood-tähden, Kim Basingerin ja Alec Baldwinin tytär. Näyttelemisen sijaan 23-vuotias Ireland on päätynyt luomaan uraa mallina. Nyt Ireland on jakanut faneilleen silmänruokaa sosiaalisessa mediassa.

Julkkiskaunotar jakoi tällä kertaa sarjan otoksia, joissa hän poseeraa punertavassa uima-asussa.

– Löysin uimapuvun, Ireland totesi kuvatekstissä.

Ireland Baldwin aloitti mallinuransa vuonna 2013. Vietettyään hetken aikaa päihdehoidossa emotionaalisen trauman jälkeen hän solmi sopimuksen IMG Models -yhtiön kanssa. Irelandilta ei kuuluisia sukulaisia puutu, sillä hänen serkkunsa on Justin Bieberin kanssa naimissa oleva Hailey Baldwin.

 

View this post on Instagram

i found a swimsuit 🦋

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin) on