Kendall Jenner spekuloi siskon loppuunpalamista: ”Ero sai Kourtneyn sekoamaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realityohjelman 18. tuotantokauden alettua ensimmäisten jaksojen aikana on nähty paljon kohuttu kissatappelu. Kim Kardashian ja Kourtney Kardashian ottivat hyvin väkivaltaisesti yhteen, minkä jälkeen Kourtney päätti jättäytyä perheohjelmasta pois kokonaan.

Kourtneyn mielenterveys on siskosten mukaan ollut vaakalaudalla jo pidemmän aikaa. Heidän mielestään hän ei ole henkisesti kunnossa, koska hän yrittää jatkuvasti syyttää muita eikä halua puhua asioista tai sopia riitoja. Kendall Jennerillä oli oma teoriansa siihen, mikä on saanut isosiskon mielenterveyden järkkymään.

Kendall Jennerin mielestä Kourtney on käyttäytynyt erikoisesti jo siitä lähtien kun hän on vuosia sitten eronnut lastensa isästä Scott Disickistä. ”Ero Scottin kanssa sekoitti kunnolla Kourtneyn pään”, Kendall spekuloi. Pikkusiskon kommentin tultua julki Kourtney ei itse ole halunnut ottaa väitteeseen vielä toistaiseksi kantaa.