Nainen kyllästyi puhelinmyyjiin – kostaa heille näyttävästi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erilaiset puhelinhuijaukset ovat olleet viime vuosina valitettavan yleisiä. Niiden kohteeksi ja uhreiksi ovat joutuneet lukuisat suomalaisetkin. Monia ärsyttävät kovasti myös ihan tavalliset puhelinmyyjät, jotka koetaan joskus hieman tungetteleviksi.

Hauskalla viraalivideolla nähdään nyt yksi keino, jolla puhelinhuijareiden ja puhelinmyyjien soittoihin voi reagoida. Videolla TikTok-käyttäjä Rmd_bby:n äiti on saanut tarpeekseen soittelijoista ja tekee sen heille erittäin selväksi. Saadessaan puhelun äiti kertoo puhelimeen olevansa erittäin innostunut.

Tämän jälkeen hän laittaa puhelimen kattilan kannen alle ja alkaa hakkaamaan sitä lastalla. Tyttären kysyessä lopettiko soittaja puhelun, toteaa nainen vain tyynesti ”kyllä, tietenkin”. Vastaavaa ei välttämättä kannata kokeilla itse, varsinkaan ihan tavallisille puhelinmyyjille.