Omistaja teki huskylle ruokapilan – pettynyt ilme kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koteihinsa pandemian vuoksi eristäytyneillä lemmikinomistajilla on nyt entistä enemmän aikaa karvakavereilleen. Vaikka ihmisten lisääntynyt läsnäolo on useimpien lemmikkien mieleen, ei yhteinen aika ole aina pelkkää ruusuilla tanssimista.

Alun perin TikTokissa jaetulla videolla siperianhusky-rotuisen koiran omistajat ovat päättäneet viihdyttää itseään käytännön pilan muodossa. Koiralle tarjotaan kahta ruoka-annosta, joista toinen näyttää sisältävän kuivamuonaa ja toinen herkullista kanaa sekä katkarapuja. Husky valitsee arvatenkin jälkimmäisen vaihtoehdon.

Koiran yllätykseksi kyseessä oli kuitenkin hämäys, ja myös toinen ruokakuppi sisältää todellisuudessa tavanomaista kuivamuonaa. Huskyn nauraville omistajille antama kylmä ja pettynyt ilme kertoo kaiken oleellisen sen mielipiteestä ihmisten pilaan.