The Pussycat Dolls ällistyi halventavista kommenteista: ”Haluamme inspiroida naisia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuosittu tyttöbändi The Pussycat Dolls teki tänä vuonna näyttävän paluun. Yhtye julkaisi uutta musiikkia ja heidän oli tarkoitus lähteä huhtikuussa myös kiertueelle. Kiertue kuitenkin nyt siirtyy koronaviruksen vuoksi myöhemmälle ajankohdalle.

The Pussycat Dolls on aina ollut seksikäs, mutta tällä kerralla naiset haluavat korostaa vahvaa viestiä seksikkäiden asujen taustalla. Poptähdet haluavat voimaannuttaa muita naisia ja viestiä, että naiset saavat olla niin näyttäviä ja upeita kuin haluavat ilman, että heitä esiinnellistetään tai että se tekisi heistä halpoja.

Poptähdet ovat kommentoineet Daily Mail -sivuston mukaan, että heitä ärsyttää kaksinaismoralismi, joka liittyy naisten ja miesten seksuaalisuuteen. Kaikki ihailivat Magic Mike -elokuvan miestanssijoita, mutta kun naiset tekevät saman heitä nimitetään ilotytöiksi. Scherzinger haluaa ennen kaikkea inspiroida muita naisia olemaan itsevarmasti juuri sellaisia kuin ovat ja pukeutumaan niin kuin haluavat.