Vanhainkoti sulki ovensa vierailijoilta – mies lauloi vaimolleen ikkunan takaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alabamassa sijaitseva Oakwood Nursing Home -vanhainkoti oli sulkenut ovensa vierailijoilta koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Nyt videolla nähdään suloinen tilanne, jossa aviomies on päässyt tapaamaan karanteenissa vanhainkodissa olevaa vaimoaan ikkunan taakaa.

Videolla nähdään miten 85-vuotias Jerry Perkins on tullut katsomaan hänen 83-vuotiasta vaimoaan Louise Perkinsiä. Mies on saanut jo 17 päivää kestäneen karanteenin jälkeen viimein luvan tulla tapaamaan vaimoa ikkunan takaa. He puhuvat puhelimen välityksellä ja mies ilahdutti vaimoa laulamalla Johnny Cashin You Are My Sunshine -kappaleen hänelle.

Louise on ollut vanhainkodissa noin kolme ja puoli vuotta. Tänä aikana Jerry on käynyt katsomassa rakastaan joka päivä. Hän ei ole tottunut olemaan vaimostaan erossa, minkä vuoksi hän odottaakin nyt sitä päivää kun hän saa viimein viettää rakkaansa kanssa aikaa kasvotusten.