Emily Ratajkowski nosti maljaa peilikuvalleen – tähän moni voi samaistua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman suosituimpiin supermalleihin vuosia lukeutunut Emily Ratajkowski on yksi työllistetyimmistä bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Nyt kaunotar esitteli sosiaalisessa mediassa sitä miten hän on alkanut vähitellen mökkihöperöitymään kotonaan.

Mallikaunotar harjoittaa miljoonien muiden tavoin tällä hetkellä sosiaalista eristäytymistä kotonaan. Nainen esitteli aiemmin sosiaalisessa mediassa sen miten hän pystyy tekemään kaikki päivänsä askareet omassa sängyssään. Nyt Emily Ratajkowski julkaisi huvittavan koosteen, jossa nähdään miten hän nostaa maljaa itsensä kanssa.

Emily Ratajkowski julkaisi videon, jossa nähdään miten hän kippistelee oman peilikuvansa kanssa päivästä toiseen. Nainen kohottaa peilikuvalleen maljan niin kahvimukilla kuin viinilasillakin samalla kun taustalla soi haikea musiikki. Mallikaunotar voi kuitenkin olla onnellinen siitä, että hän ei oikeasti ole täysin yksin viettäessään aikaa kotonaan koiransa Colombon ja aviomiehensä Sebastian Bear-McClardin kanssa.

View this post on Instagram

🥂#stayhome

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on