Jimmy Fallon soitti kiusallisen videopuhelun – Lady Gaga ei halunnutkaan puhua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni keskusteluohjelman juontaja on alkanut tekemään Instagram-liven avulla haastatteluja ja hyödyntänyt myös YouTubea pitääkseen oman ohjelmansa jollain tavalla käynnissä koronaviruksen aikana. Myös Jimmy Fallon on alkanut juontamaan ohjelmaansa kotoaan.

Jimmy Fallonin keskusteluohjelman keskiössä olivat aiemmin julkkisvieraat, joita mies saa tällä hetkellä lähetyksiinsä vain videopuheluiden muodossa. Tuoreimmassa jaksossa nähtiin kiusallinen puhelu Lady Gagalle, joka kertoi puhelussa, että ei pystykään juttelemaan Fallonin kanssa.

Lady Gagan tuli julkaista Fallonin ohjelmassa jokin iso uutinen, joka hänellä on liittyen koronavirukseen. Hän ei kuitenkaan pystynytkään kertoa sitä. Aluksi hän siirsi videopuhelua kahdella päivällä, mutta soitti pian miehelle vielä takaisin ja siirsi videopuhelun ajankohtaa lähes viikolla eteenpäin. Mies oli silminnähden turhautunut, mutta ei voinut kuin nauraa sille miten kiireiseltä Lady Gaga vaikutti.