Poptähti opetteli viittomakieltä tylsistyttyään – esitti nyt ihastuttavan version hitistään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen laulaja ja lauluntekijä Anne-Marie on tunnettu muun muassa hiteistään Friends ja 2002. Hän on päättänyt nyt olla kotonaan vapaaehtoisessa karanteenissa alkuvuonna tapahtuneen matkustelemisen vuoksi.

Anne-Marie on halunnut oppia uutta ja käyttää kotona vietetyn ajan hyödykseen. Nyt nainen esitteli hänen HER-nimisen kappaleensa lyhyellä videolla uudella oppimallaan kielellä. Nainen esitti kappaleen ensimmäisen säkeistön viittomalla, mikä on saanut monet haukkomaan henkeään ihastuksesta.

Poptähti on aiemmin opetellut useilla eri kielillä tervehtimään fanejaan. Sen lisäksi hän on myös esitellyt videolla kotona tekemiään treenejä ja jopa värjännyt itse kotioloissa omat hiuksensa pinkiksi. Moni seuraaja on kertonut saavansa päiviinsä hyvää mieltä tähden hyväntuulisista videoista.