Sairaanhoitaja murtui videolla: ”Haluamme ihmisten ymmärtävän kuinka vakavaa tämä on”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koronaviruksen pandemia on levinnyt koko maailmaan ja saanut aikaan karmaisevaa jälkeä monien länsimaiden terveydenhuolloissa. Italian, Espanjan ja Ranskan sairaalat ovat jo aiemmin jääneet pieniksi, mutta nyt myös Britannia ja Ruotsi ovat ajautumassa kaaokseen. Nyt englantilainen Basildonissa sijaitsevan sairaalan teho-osastolla työskentelevä Shirley Watts on julkaissut pysäyttävän vetoomuksen videolla.

– Haluamme ihmisten ymmärtävän kuinka vakavaa tämä on. Jos näet jonkun lähtevän ulos ilman hyvää syytä, sinun täytyy sanoa hänelle, että pysyy sisällä. Olemme poissa perheidemme luota ja asetamme itsemme vaaraan yrittäessämme pelastaa muiden rakkaita, Shirley Watts kertoo videollaan.

Sairaanhoitajien, lääkärien ja maiden johtajien vetoomukset ovat kaikuneet kuuroille korville, sillä ympäri maailmaa ihmiset ovat edelleen kokoontuneet suuriin väkijoukkoihin. Esimerkiksi Australiassa ihmiset suuntasivat viikonloppuna rannoille ja Britanniassa puistoihin aivan kuin mitään pandemiaa ei olisi olemassa. Samaan aikaan sairaaloiden teho-osastot ovat ääriään myöden täynnä hengestään taistelevia potilaita.

Shirley Watts #seriouslyhardcore 👏👏👏

Publiée par Seriously Hardcore sur Samedi 4 avril 2020