The Last of Us Part 2 -pelin julkaisu siirtyy – syynä koronavirus

Digi Pelit · Tim Isokivi

Naughty Dog -yhtiön The Last of Us Part 2 on lukeutunut monille vuoden odotetuimpiin pelitapauksiin. Loissieniepidemian jälkeiseen maailmaan sijoittuvaa peliä joudutaan kuitenkin odottamaan vielä luultua kauemmin.

Jatko-osan julkaisu on siirtynyt toukokuun lopusta hamaan tulevaisuuteen. Naughty Dogin mukaan koronavirus on aiheuttanut logistisia ongelmia, ja yhtiö haluaa pitää huolen siitä että kaikki halukkaat pääsevät pelaamaan peliä samaan aikaan. Pelin kuvaillaan kuitenkin olevan lähes valmis.

The Last of Us Part 2:n oli alun perin määrä ilmestyä Playstation 4-konsolille 21. helmikuuta. Julkaisu kuitenkin siirtyi toukokuun 29. päivälle. Naughty Dog ja Sony eivät ole toistaiseksi paljastaneet, milloin pelin julkaisun on tällä hetkellä tarkoitus tapahtua.