Jake Gyllenhaal hyväksyi haasteen – puki paidan käsillään seisten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkomistus Jake Gyllenhaal on tehnyt jo melko pitkän uran elokuvien parissa. Mies tuli suurelle yleisölle tunnetuksi 15 vuotta sitten kun hän esitti Heath Ledgerin vastanäyttelijää Brokeback Mountain -elokuvassa.

Nyt 39-vuotias mies esitteli hänen rautaisen kovaa kuntoaan ja lihaksikasta ylävartaloaan osallistumalla sosiaalisessa mediassa kiertävään haasteeseen. Instagramissa viime päivien aikana kiertänyt impossible shirt challenge -haaste on saanut ihmiset pukemaan paidan ylleen käsillä seisoen.

Jake Gyllenhaal näytti malliesimerkin siitä miten tehtävä suoritetaan. Mies nousi käsilläseisontaan jalat seinää vasten ja puki ylleen lyhythihaisen paidan. Haasteesta vaikean tekee se, että pukemisen aikana henkilön tulee kannatella omaa painoaan vain yhden käden varassa. Gyllenhaalilta tämä onnistui kuitenkin ongelmitta.

https://www.instagram.com/p/B-fbRGTpuCJ/