Rihanna haluaa lapsia – eikä kaksi todellakaan riitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna on paljastanut suunnittelevansa perheenlisäyksen hankkimista. Tähden tavoitteena olisi kasvattaa jopa 3-4 lasta, joko miehen kanssa tai ilman.

Rihannalta kysyttiin Iso-Britannian Vogue-lehden haastattelussa, missä hän näkee itsensä 10 vuoden päästä. Tähti vitsaili olevansa silloin vanhus ja kertoi uskovansa hänellä olevan tuolloin jo useita lapsia. Musiikki ja ura ovat tällä hetkellä keskiössä, jotta Rihanna voisi tulevaisuudessa elää toisenlaista arkea.

Artisti myös kertoi hankkivansa lapsia, olipa hänen rinnallaan sopivaa kumppania tai ei. Rihannan mukaan ilman isän läsnäoloa lapsia kasvattavia äitejä katsotaan edelleen yhteiskunnassa kieroon. Hän kuitenkin kuvailee kasvatuksessa tärkeimmäksi onnea sekä tervettä vanhemman ja lapsen välistä suhdetta.