Asukkaat keksivät nokkelan tavan saada pizzan kerrostaloon – nostivat ylös vinssillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalinen eristäytyminen on hankaloittanut monia arkisia askareita huomattavasti. Karanteenin alla vaikeuksia saattaa aiheuttaa jopa noutoruoan saaminen sisälle.

Tuoreella viraalivideolla Yhdysvaltojen Missourissa asuvat henkilöt ovat keksineet luovan ratkaisun pizzan saamiseksi sisälle. Sen ansiosta heidän ei tarvitse poistua asunnosta, eikä pizzakuskin tarvitse nousta ylös heidän asuntoonsa.

Kerrostalon asukkaat ovat tehneet köydestä taljan ikkunansa ulkopuolelle. Kuriirin tarvitsi vain jättää pizza köyden päässä olevaan laatikkoon ja ottaa mukaansa sinne sijoitetut rahat. Tämän jälkeen asukkaat nostivat pizzan ylös mimimoiden pizzan tilaamisesta normaaliolosuhteissa aiheutuvan ihmiskontaktin.