Lady Gaga järjestää virtuaalikonsertin – mukana myös Billie Eilish, Lizzo ja Elton John

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lady Gaga on paljastanut suunnittelevansa internetissä esitettävää, nimmekäiden tähtien täyttämää konserttia. Tarkoituksena olisi osoittaa kunniaa koronakriisin etulinjoilla työskenteleville terveydenhoitoalan työntekijöille.

One World: Together at Home -virtuaalikonsertissa esiintyvät muun muassa Elton John, Billie Eilish, John Legend ja Lizzo. Konsertti järjestetään lauantaina 18. huhtikuuta lukuisilla televisiokanavilla ja internetin suoratoistopalveluissa.

Gagan mukaan kyseessä ei ole varsinainen rahankeruutapahtuma, ja lompakoiden sekä luottokorttien esiin ottamisen sijaan hän haluaakin ihmisten vain nauttivan esiintymisistä. Tähti kertoo auttaneensa yhdessä Global Citizen -järjestön kanssa hyväntekeväisyyteen 35 miljoonaa dollaria viimeisen viikon aikana.