Big Brother Suomi tulee taas! Haku on käynnistynyt

Big Brother Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Helsinkiläinen Kristian voitti suomalaisten sydämet viime syksynä kisatussa Big Brother Suomi -ohjelmassa aitoudellaan. Hän voitti 30.000 euroa. Haku tämän vuoden Big Brother Suomi -ohjelmaan on käynnistynyt.

Tänä vuonna Big Brotheriin luvataan enemmän dramatiikkaa ja yllätyksiä. Kausi tulee kestämään 12 viikon ajan, joten luvassa on roimasti vauhdikkaita juonenkäänteitä ja tapahtumia. Ohjelma alkaa syksyllä, kun nykyinen koronapandemia on selätetty.

– Haku uudelle kaudelle on nyt auki! Taloon kaivataan asukkaita mahdollisimman monista erilaisista lähtökohdista, erilaisista ammateista, eri puolilta Suomea ja eri ikäryhmistä. Toivomme hakemuksia ihmisiltä, joilla on omat, vahvatkin mielipiteet, kerrotaan tuotantoyhtiö Endemol Shine Finlandista ja Nelonen Mediasta.

Hakuun pääset tästä.