DJ päätti soittaa keikan parvekkeellaan Miamissa – tuloksena massiiviset bileet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koronaviruksen karanteenien vuoksi miljardit ihmiset ympäri maailmaa ovat parhaillaan joko vapaaehtoisesti tai pakosta linnoittautuneet koteihinsa. Siksi kaikenlainen aktiviteetti otetaan yleensä vastaan innostuneesti. Suomessakin on jo nähty parvekkeella tehtäviä keikkoja, mutta nyt Miamissa eräs DJ-ammattilainen yllättyi itsekin seurauksista.

Tiktokissa julkaistulla videolla nähdään miten ilman paitaa parvekkeeltaan tanakkaa housemusiikkia soittava mies esiintyy ensin tyhjille parvekkeille, mutta pimeyden laskeutuessa tilanne kuitenkin muuttuu hiljalleen aivan toiseksi. Ultra-festivaalin peruuntuminen tuskin enää häiritsi kovin paljon, kun lopulta kerrostalojen parvekkeilla juhli sadoittain ihmisiä, jotka vieläpä huusivat musiikin mukana kovaan ääneen.

@noatuck

DJ: @freewillymusic ##coronavirus ##miami ##music ##ultra

♬ original sound – noatuck