Täydelliset naiset iloitsevat Bethennyn poissaolosta – tähti loukkaantui kommenteista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu perheenäiti ja bisnesnainen Bethenny Frankel poistui edellisen tuotantokauden jälkeen suositusta realityohjelmasta. Tämä on ollut muiden naisten mielestä hyvä asia, ja etenkin Luann de Lesseps on ollut tyytyväinen Frankelin poistumisesta.

Bethenny Frankel kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että uuden tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa kuultavat rumat kommentit naisesta olivat kuin verbaalinen keskisormen näyttö. Luann de Lesseps oli ollut sitä mieltä, että Frankelin ollessa poissa kuvauksista muut naiset ovat viimein päässeet kunnolla loistamaan.

De Lesseps on ollut sitä mieltä, että naiset eivät ole täysin uskaltaneet ilmaista itseään Frankelin aikana. Nyt hän kuitenkin iloitsee tähden poissaolosta ja iloitsee siitä, että uusi tuotantokausi on tähänastisista tuotantokausista parhain. Nämä kommentit ovat arvatenkin pahoittaneet Bethenny Frankelin mielen, mutta nainen toivoo silti sarjan muille tähdille kaikkea hyvää jatkoon.