Gwyneth Paltrown poika täytti 14 vuotta – äiti muisti kolmella kuvalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Gwyneth Paltrow on tällä hetkellä naimisissa Brad Falchukin kanssa. Hänellä on myös kaksi lasta entisestä liitostaan muusikko Chris Martiniin. Toukokuussa 16 vuotta täyttävä tytär Apple ja Moses-poika, joka täytti juuri 14 vuotta.

Gwyneth Paltrow halusi muistaa Moses-poikansa syntymäpäivää kolmella kuvalla ja ihanalla viestillä, jotka hän julkaisi omalla Instagram-kanavallaan. Paltrow kehuu poikaansa parhaaksi ja kertoo olevansa hänestä todella ylpeä. Paltrow ei voi uskoa, että hänen syntymästään on tosiaankin kulunut jo 14 vuotta.

Gwyneth Paltrow julkaisi pojasta sekä lähikuvan että kuvan, jossa Moses rullalautailee. Kolmannessa kuvassa nähdään, että Moses on musikaalinen aivan kuten isänsä. Kuvassa Coldplayn keulahahmo ja pojan isä Chris Martin säestää Mosesta pianolla ja poika laulaa.