Kylie Jenner: ”Tahdon seitsemän lasta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Karanteeniajasta Stormi-tyttärensä kanssa ilon irti ottava Kylie Jenner on paljastanut, että hän haluaa tulevaisuudessa yhteensä seitsemän lasta. Kosmetiikkamoguli kuitenkin paljastaa, että raskaana oleminen on hänen mielestään kaikkea muuta kuin helppoa. Lasten kasvattaminen on hänen mukaansa sitäkin nautinnollisempaa.

Cosmopolitan kertoo 22-vuotiaan Kylie Jennerin kertoneen parhaan kaverinsa Stassie Karanikolaoun Instagramin Livessä, että haluaa saada elämänsä aikana yhteensä seitsemän lasta. Hän vakuuttaa, että Stormi saa monta sisarusta, vaikka aika ei olekaan oikea juuri nyt. Hän ei kuitenkaan paljastanut, aikooko Stormin isä ja hänen ex-kumppaninsa Travis Scott olla mukana suunnitelmissa.

Kylie Jenner kertoo tyttärensä nauttivan karanteeniajastaan täysin rinnoin. Hän ulkoilee jatkuvasti joko pihalla leikkien tai uima-altaassa polskutellen. Tyttö ei äitinsä mukaan ymmärrä maailmalla jylläävää kriisiä, vaan nauttii elämästään. Kylie kertoo, että hän keskittyy täysin lapsensa viihdyttämiseen karanteenissa.