Munanhimo johti murtoon – suklaamunavaras rysän päältä kiinni Riihimäellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viranomaiset ovat epäilleet murtovarkauksien ja omaisuusrikosten yleistyvät poikkeusolojen aikana. Syynä on esimerkiksi huumausaineiden huonompi liikkuvuus ja sen johdosta nousseet katukauppahinnat. Eräs elämässään epäonnistunut sankari meni keskiviikkoiltana murtokeikalle Riihimäellä.

Poliisi sai kello 21:25 aikaan ilmoituksen mahdollisesta murtovarkaasta Riihimäen Välittäjä 3–5 -osoitteessa sijaitsevassa kaupassa. Liikkeen ikkuna oli rikottu ja ohikulkija soitti asiasta hätäkeskukseen.

Paikalle saapuneet vartija ja poliisipartio tapasivatkin tekijän nopeasti, sillä hän oli juuri tulossa ulos kaupan rikotun ikkunan kautta. Poliisi kertoo 90-luvun loppupuolella syntyneen miehen haalineen kaupasta mukaansa muun muassa suklaamunia. Mies toimitettiin Hämeenlinnan poliisiasemalle odottamaan kuulusteluja ja häntä epäillään varkaudesta.